Säilytyslaatikot

Inspiraatiota & vinkkejä helpompaa työntekoa varten

Haluatko helpottaa työntekoa?

Lue blogiartikkeleitamme ja ota parhaat vinkit käyttöön

Varastolaatikot

Tukevat kannelliset säilytyslaatikot, joissa vahvat kannet napsautuslukituksella. Laatikot voi pinota ja ne ovat elintarvikehyväksyttyjä. Ne kestävät sekä kylmiä että kuumia lämpötiloja (-40°C ja +120°C). Kannellinen muovilaatikko kestää kovaa käyttöä. Muovilaatikot on valmistettu tukevasta, elintarvikehyväksytystä polypropeenista. Ne kestävät kovaa käyttöä. Koska nämä muovilaatikot kestävät sekä kylmiä että kuumia lämpötiloja (-40°C ja +120°C), ne sopivat eri ympäristöihin. Laatikoissa voi säilyttää kaikkea työkaluista työpajalla ruokatarvikkeisiin kylmähuoneessa. Tukevan kannen ansiosta laatikot voi pinota turvallisesti päällekkäin. Liukkaudenesto kansissa estää laatikoita liukumasta. Kun laatikot ovat tyhjiä, ne voi laittaa sisäkkäin. Näin ne eivät vie turhaa tilaa. Muovilaatikon päädyissä on kahvat, joilla kansi myös napsautetaan kiinni paikoilleen. Kahva on oranssi kontrastina mustaan laatikkoon ja canteen. Näin kahvat on helppo havaita. Täydennä laatikkoa käytännöllisellä sisustalla.

Alumiinilaatikot kestävät korroosiota

Kestävä alumiinilaatikko, jossa on vahvistettu kansi ja pohja. Laatikot voi pinota. Ne kestävät korroosiota sekä kylmiä ja kuumia lämpötiloja välillä -40°C ja +180°C. Teräksiset kahvat ja kiinnikkeet. Vankkarakenteinen alumiinilaatikko sopii hyvin esimerkiksi rakennusalan ja teollisuuden säilytystarpeisiin. Laatikoissa on kulmasuojukset teräslevystä. Ne helpottavat laatikoiden pinoamista. Koska laatikot kestävät korroosiota ja eri lämpötiloja, ne ovat turvallisia ja kestäviä vaihtoehtoja moniin säilytystarpeisiin. Kuljetuslaatikkoon voi kiinnittää riippulukon (saatavana lisätarvikkeena).

Päällekkäin ja sisäkkäin menevä varastolaatikko

Päällekkäin ja sisäkkäin menevät säilytyslaatikot. Kestävät lämpötiloja -40 ?C – +120 ?C. Lukittavat ja läpinäkyvät kannet ovat saatavina lisätarvikkeina. Tukevat ja virtaviivaiset säilytyslaatikot on valmistettu elintarvikehyväksytystä polypropeenimuovista. Säilytyslaatikot sopivat kevyiden tuotteiden monipuoliseen säilytykseen. Koska muovilaatikot kestävät lämpötiloja -40 – +120 ?C, ne sopivat lukuisiin eri tiloihin. Käytä niitä toimistossa sekä arkisto-, varasto- ja pakastushuoneissa – mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Tyhjät säilytyslaatikot voidaan laittaa sisäkkäin, jolloin ne vievät mahdollisimman vähän tilaa. Tilan säästämiseksi voit myös pinota ne päällekkäin kääntämällä niitä 180?. Voit suojata laatikoiden sisällön käyttämällä läpinäkyviä ja lukittavia kansia (myydään erikseen). Kansien ansiosta voit myös pinota täydet säilytyslaatikot päällekkäin. Muovilaatikot eivät sisällä bisfenoli A:ta.

Tiivisti suljettava kuljetuslaatikko Gayle

Muoviset croc-laatikot, joissa kiinteät, tiiviisti suljettavat kannet. Laatikot menevät päällekkäin ja sisäkkäin. Kovaa kulutusta kestävät ja kiinteäkantiset kuljetuslaatikot sopivat turvalliseen ja uudelleen käytettävään palautuspakkaamiseen. Saranoituihin kiinteisiin kansiin voi kiinnittää sinetit, jotka paljastavat sisältöön puuttumisen. Kansien syvennykset pitävät pinotut laatikot turvallisesti paikallaan. Tyhjät laatikot voi asettaa sisäkkäin. Sillä tavoin säästyy jopa 65 % tilaa. Laatikoiden muotoilussa on maksimoitu tilavuus ja kuormituskyky. Ne on valmistettu polypropeenista, ja niiden lyhyillä sivuilla on käsittelyä helpottavat ja tukevat tarttumiskahvat. Säilytyslaatikot kestävät lämpötiloja -20 ?C – +40 ?C. Niissä on tasainen pohja, ja niitä voi käyttää liukuhihnalla.

Iskunkestävät eurolaatikot

Pinottava, iskunkestävä ja elintarvikehyväksytty Euro-laatikko raskaaseen käyttöön. Mitoitettu EUR-lavoille. Kovaa käsittelyä kestävä muovilaatikko Euro sopii olosuhteisiin, jossa vaaditaan kantavuutta ja iskunkestävyyttä. Laatikko on mitoitettu EUR-lavoille ja on erittäin käytännöllinen teollisuudessa. Laatikot voidaan pinota päällekkäin koosta riippumatta saadaksesi tilatehokkaan säilytysratkaisun. Muovilaatikolla on sileät sisäsivut ja sisäpohja, jotka ovat vaivattomia puhdistaa. Euro-laatikot kestävät UV-valoa ja ovat elintarvikehyväksytyt. Niiden lisäksi Euro-laatikot kestävät matalia ja korkeita lämpötiloja (-40°C ja +90°C) ja useampia kemikaaleja. Laatikoissa on myös oteystävällinen aukko lyhyissä sivuissa. Kansi tarjotaan lisätarvikkeena (myydään erikseen).