Työkalulaatikostot

Inspiraatiota & vinkkejä helpompaa työntekoa varten

Haluatko helpottaa työntekoa?

Lue blogiartikkeleitamme ja ota parhaat vinkit käyttöön

Työkalulaatikosto pyörillä

Nivelpyörällinen työkalulaatikosto, jossa on kuulalaakeroiduilla kiskoilla liukuvat vetolaatikot. Keskuslukitus ja kaksi avainta.
Lisäämällä yhden tai useamman vetolaatikoston työpisteellesi saat tehokasta ja käden ulottuvilla olevaa säilytystilaa. Sopii hyvin työkalujen, osien ja tarvikkeiden säilyttämiseen. Pidä tavarat aina käden ulottuvilla tämän laatikoston avulla. Pyörälliset työkalulaatikostot on helppo siirtää sinne, missä niitä tarvitaan. Sijoita ne esimerkiksi teollisuuspöydän viereen. Laatikostossa on nivelpyörät, jotka voidaan lukita paikoilleen työskentelyn ajaksi. Kestävät ja tukevat vetolaatikot on valmistettu vahvasta teräslevystä. Teräslevy on jauhemaalattu vaaleanharmaaksi ja siniseksi. Laatikostossa on keskuslukitus, joka lukitsee kaikki vetolaatikot kerralla. Mukana toimitetaan kaksi avainta. Vetolaatikot liukuvat vahvoja kiskoja pitkin ja avautuvat 100 %. Jokaisen vetolaatikon maksimikuormitus on 45 kg. Vetolaatikoihin on saatavana myös metallisia välijakajia, jotka helpottavat ruuvien ja muiden pientarvikkeiden lajittelua ja säilytystä. Lisäksi näkyvyys tavaroihin parantuu entisestään.

Vetolaatikosto työkaluille

Käytännöllinen vetolaatikosto työkaluille, joka asennetaan työtason alle. Vetolaatikossa on kuulalaakeroidut kiskot. Lukolle kaksi avainta. Täydennä teollisuuspöytääsi käytännöllisellä laatikostolla, joka mahdollistaa tehokkaan säilytyksen työtason alla. Näin tarvikkeet ovat helposti saatavilla. Sopii hyvin työkalujen, osien ja tarvikkeiden säilyttämiseen. Pidä tavarat aina käden ulottuvilla.
Vahvasta teräslevystä valmistettu vetolaatikko on vankkarakenteinen ja kestävä. Teräslevy on jauhemaalattu vaaleanharmaaksi ja siniseksi. Vetolaatikko on lukittava. Mukana kaksi avainta. Vetolaatikko liukuu vahvoja kiskoja pitkin ja avautuu kokonaan. Vetolaatikon maksimikuormitus on 45 kg. Laatikkoon on saatavana metallisia välijakajia, jotka helpottavat ruuvien ja muiden pientarvikkeiden lajittelua ja säilytystä. Lisäksi näkyvyys tavaroihin parantuu entisestään.