Combo: Hyllyt ja pöydät vaativaan käyttöön

Combo on vankkarakenteinen hylly- ja teollisuuspöytäsarja, joka kestää vaativia työolosuhteita. Kuten nimi ilmaisee, Combo-sarjan osia voi yhdistellä toisiinsa oman tarpeen mukaan.
 
Combo-tuotesarja on suunniteltu varastoon, työpajaan ja teollisuuteen. Tuotteet kestävät vaativia työolosuhteita ja mukautuvat muuttuviin tarpeisiin. Sarjaan kuuluu laaja valikoima lisätarvikkeita ja perusosat ovat muokattavissa.

Rungot ja pylväät on valmistettu jauhemaalatusta teräslevystä. Mukana tulee muovitassut, jotka suojaavat lattiaa. Rungot ja pylväät on kauttaaltaan rei’itetty, joten hyllytasot voi asentaa mille korkeudelle tahansa. Asennukseen ei tarvita pultteja tai ruuveja.

Pöytä, joka kestää

Combo-teollisuuspöydässä on suuri työtaso, joka sopii erilaisiin töihin. Pöytään on saatavana eri kannet: vahva lastulevy tai tammiparketti. Tammiparketti on vahva ja kestävä yleiskansi esimerkiksi metalli- ja asennustöihin. Lastulevy on edullinen vaihtoehto, joka sopii pehmeämpää työalustaa vaativiin töihin.

Joustava teräshyllyjärjestelmä

Hyllytasot on suunniteltu painaville ja tilaa vieville tavaroille. Kantavuus on 500-700 kg / hyllytaso. Hyllytasot on rakennettu teräksisistä tukipalkeista ja vahvoista lastulevyistä.

Runko on vankka eikä siten tarvitse tukia sivuille tai takaristikkoja. Näin hyllystä voi ottaa tavaroita kaikilta puolilta.

Pylväät on kauttaaltaan rei’itetty, joten hyllytasot voi laittaa mille korkeudelle tahansa. Hyllytasot voi asentaa myös niin, että itse hyllyä voi käyttää työpisteenä. Tämä on hyvä, tilaa säästävä vaihtoehto.

Lisätarvikkeet, jotka helpottavat työtä

Combo-sarjaan kuuluu monia käytännöllisiä lisätarvikkeita. Valitse pöytään esimerkiksi LED-työvalot, lukittavat säilytyskaapit, ripustuskiskot muovilaatikoineen tai työkalutaulut koukuille. Valitse hyllyyn tarvittaessa kapeat hyllytasot, muovilaatikot tai lisähyllytasot.

Oma ratkaisu vai valmis paketti?

Combo-sarjan hyllyjä ja pöytiä voi ostaa osissa ja sitten itse täydentää tarvittavilla lisätarvikkeilla. Valikoimistamme löytyy myös valmiita pakettiratkaisuja, esimerkiksi hyllyt kestävillä muovilaatikoillla (ks. esimerkiksi pientavarahyllyt). Combo-teollisuuspöytää on saatavana eri yhdistelmissä, jossa on riippuen paketista ylä- ja alahyllytasoja, työkalupaneeleja, ripustuskiskoja jne. Tutustu esimerkiksi työkalutaululliseen pakettiin ja säilytyskaapilliseen kokonaisratkaisuun.

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.