Näin valitset hyvän metallikaapin

Metallikaapin kätevät ominaisuudet

Jauhemaalatut peltikaapit kestävät raskasta käyttöä. Ne ovat siten toimiva valinta korjaamoihin, varastoihin, teollisuustiloihin ja muihin vaativiin työympäristöihin – myös toimistoihin. Säilytä niissä kaikkea kansioista ja pientarvikkeista suuriin työkaluihin ja painaviin laitteisiin. Täältä löydät vinkit toimivan peltikaappimallin valintaan – huomioi yksityiskohdat, jotka tekevät hyvästä metallisesta kaapista entistä paremman.

Varastokaapin säätäminen ja sijoittaminen

Säädettävät hyllytasot, joita voidaan siirtää ylös tai alas, ovat metallikaapin perusominaisuuksia. Niiden avulla kaapin sisustaa voidaan helposti muokata tarpeen mukaan, jolloin taataan kaapin pitkäikäisyys ja käytännöllisyys. Hanki tarpeen mukaan myös lisähyllytasoja, jotta voit muuntaa säilytystilan omien tavaroiden mukaan.

Seinäkiinnitys
on hyödyksi, jos tila on pieni. Kompaktit työkalukaapit seinälle vapauttavat lattiatilaa ja sopivat pienempiin säilytystarpeisiin.

Säädettävät tassut
tekevät kaapista tukevan. Se seisoo siten suorana myös epätasaisilla lattiapinnoilla. Käytännöllisyyttä ja työturvallisuutta lisäävä ominaisuus.
Korkea säilytyskaappi lukittavilla ovilla
Metallinen kaappi STYLE
406,00 €
Varastotilassa sijaitseva pyörällinen työkalukaappi lukittavilla ovilla
Pyörällinen työkalukaappi RESTORE
1.010,00 €

Metallisten kaappien kätevät ominaisuudet

Haarukkatunnelit löydät muutaman kaappimallimme alaosasta. Ne mahdollistavat raskaan työkalukaapin siirtämisen pumppukärryn avulla. Joustava ja käytännöllinen ominaisuus.

Työkalutaulut kaapin sisällä ovat monikäyttöinen vaihtoehto työkalujen säilytykseen. Työkalut näkyvät selkeästi ja niihin pääsee helposti käsiksi. Täydennä työkalutaulua koukuilla ja kannattimilla, jotka liitetään rei’itettyyn paneeliin. Vaihtele niiden paikkoja tarpeen mukaan. Työkalukaapin sisustaan voi kuulua myös laatikostoja ja hyllytasoja, joiden avulla saat monipuolista säilytystilaa.

Vahvistetut ovet tekevät kaapista turvallisemman ja tukevamman.

Lukittavat kahvat estävät luvattomien henkilöiden pääsyn kaapin sisään ja tarjoavat turvallisen varastoinnin. Kolmipistelukko kaksine avaimineen sopii, jos käyttäjiä on vähän. Elektronisella koodilukolla on se etu, että vältytään avainten käsittelyltä. Näin myös useammat henkilöt pääsevät kaappiin (turvallisuuden lisäämiseksi voidaan helposti asettaa sekä käyttäjä- että pääkoodi).

Erityisesti toimistossa saattaa olla tarve lukita arkaluontoista materiaalia sisältävä kaappi aina käytön jälkeen. Esimerkiksi metallisessa SAFE-toimistokaapissa on elektroninen koodilukko, ja se sopii siten hyvin monelle käyttäjälle.

Pyörät ovat kätevä ominaisuus, jonka ansiosta metallikaapista saadaan siirrettävä kokonaisuus. Näin kaappi voidaan siirtää sinne, missä sen tavaroita tällä hetkellä tarvitaan. Kätevä ominaisuus esimerkiksi työkalujen ja usein käytettävien pientarvikkeiden säilytyksessä. 

Liukuovet säästävät tilaa ja ovat hyvä vaihtoehto ahtaassa varastotilassa. Liukuovelliset kaapit ovat tarpeen mukaan myös lukittavissa. SPACE-arkistokaapissa on liukuovet ja lukitus.


Lue myös meidän osto-oppaamme varastohyllyistä
Valkoinen lukittava peltikaappi elektronisella koodilukolla
Lukollinen arkistokaappi SAFE
529,00 €
Erityisen kapeat ja erikorkuiset lukolliset kaapit 3-pistelukolla
Lukolliset kaapit SMART
324,00 €

Kysy meiltä lukittavista peltikaapeista

Suuresta valikoimastamme löydät helposti omaan liiketoimintaan sopivan ratkaisun. Jos kaipaat apua esimerkiksi kaappimallin valinnassa, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Autamme mielellämme.


Tutustu metallikaappien valikoimaamme

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.