Rengastelineet ja rengashyllyt

Rengashyllyt autotalliin

Auton rengasteline säästää tilaa ja mahdollistaa tehokkaat varastoneliöt, mitä tulee renkaiden säilyttämiseen. Teollisuus- ja varastotiloissa tämä varastokaluste on välttämätön auton renkaiden säilytyksessä pystyssä. AJ Tuotteen auton rengashyllyt autotalliin ovat erittäin kestäviä, sillä ne on valmistettu galvanoidusta teräksestä. Ei siis pelkoa painon alla kumaraan taipuvasta telineestä tai vaaratilanteista.Renkaiden säilytysteline 40-jalan kontille on erinomainen esimerkki laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Tässä 40-jalan kontissa on tilaa 290 renkaalle, ja se on suunniteltu maksimoimaan tilan säästö. Yksi taso kestää maksimissaan 320 kilon painon. Paketissa on 20 kytkettävää hyllyä.

Rengasteline autotalliin

Rengastelineen perusosa muodostaa hyllykön rungon. Hyllytasojen määrä vaihtelee rengastelineen perusosissa, ja AJ Tuotteella on saatavilla neljän hyllytason, kolmen hyllytason ja kahden hyllytason telineitä renkaille. Transform-perusosa 4 hyllytasolla on mittasuhteiltaan 2500 x 2100 x 400 mm, mutta 4 hyllytason malli on saatavilla myös pienempänä versiona, 4 hyllytason Transform-perusosa, 2500 x 1200 x 400 mm. Suuremmassa perusosassa tilaa on noin 36 renkaalle ja hyllyn maksimikuormitus 375 kg per hyllytaso. Kapea perusosa mahdollistaa säilytyksen noin 20 renkaalle, ja maksimipaino on 355 kg per hyllytaso. Molemmat rengastelineen perusosat ovat erittäin kestäviä ja omapainoltaan kevyitä.

Renkaiden säilytysteline

Jatko-osa rengastelineeseen, jossa on neljä tasoa. Kokoa oman tarpeen mukaan räätälöity rengasteline yhdistämällä perusosaan yksi tai useampi jatko-osa. Laajenna rengastelinettä jatko-osien avulla. Hanki vain yksi perusosa, jota voit jatkaa tarvitsemillasi jatko-osilla. Kiinnitä vain yksi jatko-osan pääty olemassa olevan hyllykokonaisuuden jatkoksi. Asennusmenetelmä säästää tilaa ja minimoi pylväiden määrän. Lisäksi säästät rengastelineen kustannuksissa. Jatko-osa on valmistettu galvanoidusta teräslevystä. Materiaali on kestävä ja pitkäikäinen. Hyllyyn mahtuu yhteensä noin 36 rengasta neljälle tasolle. Jokaisen hyllytason maksimikuormitus on 375 kg.

Rengasteline lattialle

Käytännöllinen ja tilaa säästävä rengasteline 900-1100 mm:n kuorma-autorenkaille. Monipuolinen rengasteline on tilaa säästävä vaihtoehto. Rengasteline on suunniteltu 900-1100 mm kuorma-autorenkaille. Taittuvien päätyjen ansiosta rengasteline vie vain vähän tilaa varastossa, kun teline ei ole käytössä. Jopa viisi rengastelinettä voi pinota päällekkäin säilytystilan optimoimiseksi. Rengastelineen maksimikuormitus on 600 kg. Siihen mahtuu noin kuusi rengasta.

Rengasteline pyörillä

Siirrettävä ja raskaaseen käyttöön soveltuva rengasteline, jossa on kaksi normaalia ja kaksi jarrullista nivelpyörää. Siirrettävässä telineessä voi säilyttää jopa 10 rengasta, mikä helpottaa renkaiden käsittelyä. Samalla teline tarjoaa työntekijälle ergonomisen työskentelytavan. Hyvä vaihtoehto teollisuuteen tai autotalliin. Helpota työtä autotallissa ja teollisuudessa tämän kätevän ja siirrettävän rengastelineen avulla. Vankkarakenteisessa telineessä on kaksi kestävää hyllytasoa. Se sopii vaativiin olosuhteisiin. Rengastelineen voi helposti siirtää tarvittavaan paikkaan, mikä parantaa ergonomiaa vähentämällä renkaiden käsittelystä aiheutuvaa rasitusta. Rengastelineessä on kaksi normaalia ja kaksi jarrullista nivelpyörää. Molemmissa päädyissä on kaksi vankkaa sivupaneelia sekä kahva. Päätypaneelit tekevät telineestä tukevan, ja kahvat helpottavat telineen ohjausta ja käsittelyä. Rengastelineessä on tilaa jopa 10 renkaalle, joiden kokonaispaino on maksimissaan 400 kg kahteen tasoon jaettuna.