Toimistokaapit ja arkistokaapit kaikkiin tarpeisiin

Lukolliset kaapit toimistoon

Toimistokaapit pitävät toimiston ja toimiston mapit järjestyksessä, minkä vuoksi ne ovat usein tärkeä osa toimivaa säilytysratkaisua toimistoissa. Lukittava toimistokaappi mahdollistaa siistin toimiston, jonka siivoaminen on helppoa. Tämän varmistavat esimerkiksi materiaalit, jotka vaihtelevat teräslevyistä pyökkilaminaattiin ja koivuviiluun käyttökohteen mukaan. Myös värivaihtoja on runsaasti. Pelkästään Modulus-sarjan kaapeissa voit valita mustan, valkoisen, tammen tai koivun värisävyt. Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen toimistokalusteisiimme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähettää meille toimistoaikojen puitteissa pikaviestejä chat-ikkunan kautta.

Lukollinen toimistokaappi on mitoitettu mapeille sopiviksi

Lukollinen kaappi kuuluu toimiston vakiovarusteisiin, eikä ihme. Mappeja ja kansiota kun kertyy yritystoiminnassa kuin huomaamatta. Valkoinen lukittava arkistokaappi on mitoitettu mapeille sopiviksi, minkä vuoksi niissä on juuri sopiva syvyys ja korkeus. Monet valikoimamme tuotteista sopivat myös erityisen vaativiin tiloihin kuten tehtaisiin ja pajoille, sillä ne on valmistettu teräslevyistä. Valikoimastamme löytyy myös lukollisia mappikaappeja seinään.

Lukollinen mappikaappi Flexus edullisesti

Flexus-huonekalusarjan edullinen toimistokaappi liukuovilla on tyylikäs säilytysratkaisu mapeille ja kansioille. Liukuovet vievät erittäin vähän tilaa ja kätkevät kaapin sisällön siististi taakseen. Laita kaappiin kansioita, kirjoja, toimistotarvikkeita ja vetolaatikostoja. Vedä liukuovet kiinni, niin toimistosi näyttää siistiltä. Liukuovet vievät erittäin vähän tilaa ja ne voi lukita turvallisesti sylinterilukolla. Lukolliset kaapit on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta laminaatista, ja ne sopivat esimerkiksi toimistoon, arkistoon ja vastaanottoon. Voit sijoittaa mappikaapin seinää vasten, laittaa kaksi kaappia selkäpuolet vastakkain tai käyttää kaappeja tilanjakajana esimerkiksi työpisteiden välissä. Liukuovikaapit näyttävät hyvältä joka suunnasta.

Toimistokaappi liukuovilla

Jos kaapissa on liukuovet, ei sen sijoittamisessa tai käyttämisessä tarvitse ottaa huomioon kaapin ovien avautumiseen tarvittavaa tilaa. Käytännöllinen mappikaappi onkin ollut suosittu ratkaisu erityisesti ahtaisiin tiloihin, joissa ei ylimääräisiä neliöitä juurikaan ole hukattavaksi. Edullisen kaapin saa myös lukollisena, mikä on erityisen tarpeellista, mikäli kaapistossa on tarkoitus säilyttää arkaluontoisempia tietoja. Isossa Modulus-kaapissa on sivulle avautuvat liukuovet ja johon voit itse valita jalustan: sokkelin, jalat, pyörät tai säädettävät tassut. Tämä kaappi sopii erinomaisesti niin kansioiden kuin toimistotarvikkeidenkin säilyttämiseen. Iso toimistokaappi Modulus XL on suunniteltu erityisen tilavaksi. Lukittava mappikaappi Flexus on saanut kehuja paitsi toimivuudestaan, myös ulkonäöstään. Flexus-huonekalusarjan eri toimistokalusteita ja säilytyskalusteita on helppo muunnella ja yhdistellä toisiinsa.

Lukittavat kaapit turvalliseen varastointiin

Lukittava säilytyskaappi turvalliseen varastointiin. Kaapissa on siirrettävät hyllytasot ja säätötassut. Yleisavain on tilattavissa erikseen.
Vankkarakenteinen säilytyskaappi on valmistettu teräslevystä ja siinä on elektroninen koodilukko. Kaappi sopii hyvin turvalliseen säilyttämiseen esimerkiksi varastossa, toimistossa sekä korjaamolla. Kaapissa on laadukas elektroninen koodilukko. Koodilukko toimii kahdella AA-paristolla, jotka toimitetaan kaapin mukana. Lukko ilmoittaa paristojen vähäisestä varauksesta. Lukon kestävyys on testattu 80 000 avauksella. Koodilukko on helppo ohjelmoida. Saatavana on sekä käyttäjä- että pääkoodit. Myös yleisavain saatavana pyynnöstä.
Säädettävien tassujen ansiosta kaappi pysyy tukevasti pystyssä myös epätasaisilla lattiapinnoilla. Säilytyskaapissa on viisi hyllytasoa, kun lasketaan mukaan kaapin alapohja. Neljää muuta hyllytasoa on mahdollista siirtää 50 mm:n välein, joten voit helposti säätää hyllyväliä oman tarpeesi mukaan. Jokaisen hyllytason maksimikantavuus on 50 kg paino tasaisesti jaettuna. Kaappiin on saatavana myös erikseen myytäviä lisähyllytasoja.