Työpöytä kotiin ja kulmatyöpöytä toimistoon nopealla toimituksella 

työpöydät

Näin löydät sopivan työpöydän

Lue oppaamme

Työpöytä kotiin Novus on kätevä läppäripöytä

Toimistokalusteilla on suora vaikutus työntekijöiden työtuloksiin. Siten on tärkeää investoida kalusteisiin, jotka tarjoavat työntekijöille mukavuutta, kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Valitse verkkokaupan laajasta valikoimasta esimerkiksi Flexus- tai Modulus-sarjan työpöytä joko kotiin tai toimistoon.

Pieni läppäripöytä Novus on kätevä työpöytä pieneen tilaan tai kotitoimistoon. Pöydän pyöristetyt kulmat tuovat pehmeyttä muotoiluun. Pöydässä on myös käytännöllinen hyllytaso pientavaroille.

Tämän kiinteän työpöydän etuja ovat kestävyys ja toiminnallisuus.

Pöytä on hieman tavanomaista pienempi, joten se mahtuu hyvin kotitoimistoon tai pieneen toimistoon. Myös kannen alle jäävä tila on hyödynnetty. Työpöydässä on käytännöllinen hyllytaso esimerkiksi kannettavan tietokoneen telakalle tai muille pientavaroille. Kevyesti pyöristetyt kulmat tekevät pöydän ilmeestä pehmeän ja kutsuvan.

Pieni työpöytä läppärille on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Kansi on vaneria, jonka pinta on korkeapainelaminaattia. Materiaali on kestävä ja helppohoitoinen. Valkoinen ja musta kansi on käsitelty siten, ettei siihen jää sormenjälkiä tai tahroja.

Kalustesarja Novus on kehitetty ammattimaiseen työntekoon sekä kotiympäristössä että pienessä toimistossa. Sarjan kalusteet ovat tavanomaista pienempiä, niiden muotoilu harkittu ja värisävyt neutraaleja. Jokainen kaluste on helppo yhdistää sekä sarjan muihin osiin että sisustukseen yleisesti. AJ suunnittelee ja tuottaa kalustesarjaa itse – tavoitteenamme on tuoda toiminnalliset kalusteet myös pieniin toimistoihin.

Kulmatyöpöytä parantaa työergonomiaa

Osana Flexus-sarjaa tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisia työpöytiä ja kulmapöytiä, joissa osassa malleja on kaareva ja suuri pöytälevy. Työtaso on valmistettu laminaatista, joka on helppohoitoinen ja kestävä materiaali.

Valitse erivärisistä pöytälevyistä sopiva: pyökki,
valkoinen tai harmaa laminaatti.

Kaareva työtaso mahdollistaa sen, että työntekijä voi tehdä töitä lähempänä näyttöä. Sivulle kaartuva kansi tukee käsivartta ja rannetta kirjoittaessa. Nämä asiat parantavat työasennon ergonomiaa.

Koska kulmapöydässä on kaksi aukkoa johdoille, johdot voidaan piilottaa työtason alle. Siten vältetään turhaa sotkua pöydällä. Pöydissä on L-muotoiset tukevat teräsjalustat, joissa on harmaa jauhemaalaus. Joissakin malleissa on pöydän reunassa etulevy, joka toimii näkösuojana. Pöytien tuotekuvauksista saat lisätietoja klikkaamastasi tuotteesta.

Työpöytä laatikostolla – Pakettitarjous Flexus

Kokonaisuus sisältää työpöydän ja yhteensopivan laatikoston. Työpöydässä on L-jalusta, käytännöllinen etulevy sekä kaksi aukkoa johdoille. Laatikosto on kompaktin kokoinen. Sen pyörät helpottavat siirtämistä. Laatikoissa on keskuslukitus.

Edullinen työpöytäratkaisu on koottu FLEXUS-toimistokalustesarjastamme. FLEXUS-sarja tunnetaan ajattomasta muotoilustaan ja kestävistä laminaattipinnoistaan. Tuotteet ovat hyvä valinta, jos etsit perinteikästä muotoilua, kestävyyttä ja monikäyttöisyyttä nykyaikaiseen toimistoympäristöön.

Työpöydässä on suora kansi ja tukeva teräksinen L-jalusta. Runko on jauhemaalattu huomiota herättämättömän harmaaksi. Kannessa on kaksi aukkoa johdoille. Näiden kautta voit pujottaa johdot siististi työpöydän alle. Etulevy antaa suojaa ja pitää johdot poissa näkyviltä. Kaapelikourulla voit piilottaa johdot vielä paremmin näkyvistä.

Laatikosto on kompaktin kokoinen, se voidaan työntää työpöydän alle. Tämä säästää tilaa ja pitää tavarat helposti saatavilla. Koska laatikostossa on pyörät ja sen jokainen pinta on laminaattia, se voidaan sijoittaa vapaasti. Neljä pyörää tuo joustavuutta käyttöön. Kahdessa pyörässä on jarrut, joiden ansiosta laatikosto ei lähde vierimään itsestään. Vetolaatikoissa on harmaat alumiinivetimet. Näppärä keskuslukitusjärjestelmä lukitsee kaikki kolme laatikkoa kerralla ja suojaa sisältöä.

Valkoinen työpöytä Modulus - Omaa tuotantoa 

Valkoinen työpöytä Modulus on yksi AJ:n monipuolisimmista toimistokalustesarjoista. Olemme suunnitelleet tämän tuotesarjan niin, että siinä on tarkkaan harkittuja toimintoja, runsaasti säilytysratkaisuja ja useita eri värivaihtoehtoja. Modulus-sarjan työpöydät sopivat kotitoimistoihin, pieniin työtiloihin, avotoimistoihin ja suuriin maisemakonttoreihin.

Kiinteisiin työpöytiin on saatavana kolme eri jalustaa, joten voit valita juuri tarpeen mukaisen modulaarisen työpöydän, joka parhaiten sopii toimistoosi.

Nelijalkainen jalusta on klassinen ja ajaton vaihtoehto. Työntekijät voivat tarvittaessa siirtää työpöytiä eri paikkaan toimistossa, koska niihin on saatavana pyörät tai tyylikkäät messinkiset tassut. Jos tarvitset lisää säilytystilaa, täydennä kalustusta saman sarjan lomakelokerikoilla tai seinäkaapeilla. Kun tarve muuttuu, on työskentelytilaa tai säilytystilaa helppo lisätä.

Toimistokalustesarja Modulus, joka on omaa tuotantoamme, on suunniteltu kaikille, jotka arvostavat työympäristöään. Sarjaan kuuluu laaja valikoima kiinteitä ja säädettäviä työpöytiä, pöytiä, säilytysratkaisuja ja käteviä lisätarvikkeita yhteensopivissa väreissä. Rakenna tarvettasi vastaava toimisto, oli kyse sitten pienestä kotitoimistosta, suuresta avotoimistosta tai yksittäisestä työhuoneesta. Moduluksen avulla saat mukavan ja tehokkaan työympäristön, joka on räätälöity omiin toivomuksiin ja vaatimuksiin.

Ole meihin yhteydessä työpöydistä tai mistä tahansa läppäripöydän valintaan liittyvästä asiasta.

Iso työpöytä Modulus – Musta työpöytä

Kaareva iso kulmapöytä tietokoneelle, jossa on erityisen suuri työtaso. T-mallinen jalusta ja 3 jalkaa. Tässä laadukkaassa ja vankkarakenteisessa työpöydässä on hieno muotoilu. Musta työpöytä kuuluu Modulus -toimistokalustesarjaamme, ja siihen on siten saatavana yhteensopivat säilytysratkaisut.

Tämän Modulus -sarjan työpöydän muotoilu on ajaton, ja sen ominaisuudet ovat nykyaikaiset. Se on hyvä valinta, jos etsit klassista muotoilua, kestävyyttä ja monikäyttöisyyttä nykyaikaiseen toimistoympäristöön. Työpöytä sopii yhteen Modulus -sarjan toimistokaappien kanssa, joten kalusteista on helppo rakentaa toimistoon yhtenäinen ja toimiva sisustus.

Pöydässä on vankkarakenteinen, T-mallinen teräsjalusta, jossa on kolme jalkaa. Jalustassa ei ole poikittaisia tukipalkkeja, joten jaloille on runsaasti tilaa pöydän alla. Kaareva pöytälevy on laajennettu yhdelle sivustalle, joten työtaso on erityisen suuri. Muotoilun avulla on mahdollista hyödyntää toimistotilan kulmat tehokkaasti.

Kannessa on kestävä ja helposti puhdistettava laminaattipinta. Laminaatti on toimiva materiaali nykyaikaisessa työympäristössä, jossa tarvitaan kestäviä toimistokalusteita. Valitse värivaihtoehdoistamme haluamasi pöytälevyn väri. Vaihtoehtoja on monia, joten pöytä on helppo sovittaa muuhun kalustukseen. Suosittelemme pöydän täydentämistä kätevällä etulevyllä, jossa on sisäänrakennettu kaapelikouru. Näin johdot ja pistorasiat on helppo piilottaa näkyviltä.

Tarvitsetko korkeammat tai leveämmät säilytyskalusteet? Voit yhdistää erilaisia moduuleita toisiinsa, ja siten räätälöidä toimiston ja työpisteen kalustuksen tarpeen mukaiseksi.

Monipuolinen tuotesarja Modulus on AJ:n omaa suunnittelua ja tuotantoa. Se on yksi monikäyttöisimmistä toimistokalustesarjoistamme. Sarjan tuotteissa on useita mielenkiintoisia yksityiskohtia, säilytysratkaisuja ja värejä. Modulus muuntuu tarpeiden mukaiseksi ratkaisuksi niin pieneen kotitoimistoon, suureen avotoimistoon kuin perinteiseen työhuoneeseenkin. Kalusteet on suunniteltu saumattomasti yhteensopiviksi. Moduulien avulla omaa kalustekokonaisuutta voidaan helposti laajentaa ja muuttaa tarpeen mukaan. Me autamme mielellämme sopivien kalusteiden valitsemisessa.