Pakettihinta

Pakettitarjous: sähköpöytä Flexus ja työtuoli Watford

Tuotenumero: 110233
  • Ergonomiset toiminnot
  • Multisynkromekanismi
  • Säädettävä työpöytä
870,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Sähköpöytä, jossa on valkoinen laminaattikansi, harmaa jalusta ja kaksi aukkoa johdoille. Mukana laadukas tuoli, joka on verhoiltu mustalla kankaalla. Tuolissa on ergonomiaa lisäävä multisynkromekanismi sekä säädettävät niskatuki ja käsinojat. Kaapelikouru pitää johdot järjestyksessä.
Toimiva kalusteryhmä joustavaan työympäristöön. Pöytä ja tuoli sopivat henkilöille, jotka haluavat työskennellä mukavasti sekä istuen että seisten. Hyvä valinta myös toimistoon, jossa useat eri henkilöt käyttävät samaa työpistettä.

Pöydän jalustassa on tehokas sähkömoottori, jolla korkeuden säätö on sujuvaa. Korkeus on helppo säätää yhdellä napin painalluksella, kun haluat esimerkiksi vaihtaa työasentoa istuvasta seisovaan nopeasti. Teräsjalustassa on jauhemaalattu pinta ja jaloissa säätötassut.

Kannessa on luja ja naarmuuntumaton laminaattikansi. Kannen aukot ja kaapelikouru pitävät ympäristön johdot järjestyksessä ja poissa näkyviltä.

Selkeälinjaisessa työtuolissa on useita ergonomisia säätöominaisuuksia. Niskatuen asento, käsinojat, istuimen syvyys ja korkeus sekä selkänojan korkeus ovat kaikki säädettävissä. Pehmustettu tuoli on verhoiltu kulutusta kestävällä, tulipalolta suojaavalla kankaalla.

Tuolin multisynkromekanismin ansiosta selkänoja ja istuin liikkuvat synkronoidusti toisiinsa nähden ja seuraavat vartalon liikkeitä. Istuin voidaan myös irrottaa mekanismista ja laittaa haluttuun kulmaan. Näin istuja voi venytellä, mikä parantaa verenkiertoa. Multisynkromekanismi on mahdollista lukita viiteen asentoon.

Muista myös ergonominen työpistematto, joka ehkäisee jalkojen väsymistä seisten työskenneltäessä ja vähentää jalkojen rasitusta istuen työskenneltäessä. Tämä parantaa työpisteen ergonomiaa entisestään.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää