Työpöydän laatikosto

Laatikosto on monipuolinen säilytyskaluste toimistoon kuin toimistoon ja miksei vaikka kotiinkin. Vetolaatikkoihin saadaan asiakirjat siististi järjestykseen ja turhat tavarat pois työpöydältä. Laatikostovalikoimassamme on tarjolla montaa eri väriä ja kokoa eri käyttötarkoituksiin. Laatikostolla saa kätevästi lisättyä esimerkiksi työpöydän leveyttä ja säilytystilaa. Valikoimastamme löytyy myös laatikostoja työpöydän alle.

Pöytälaatikosto helppohoitoisesta laminaatista

Tuotteemme ovat laadukkaita ja kestäviä, sillä käytämme materiaalina helppohoitoista laminaattia tai viilua. Laminoidut laatikostot voidaan sijoittaa myös näkyvälle paikalle toimistoon, sillä ne ovat kauttaaltaan laminoitu. Laatikostovalikoimassamme on mukana myös Flexus- ja Modulus-sarjaa, jotka voidaan saumattomasti yhdistää saman sarjan tuotteiden kanssa, mutta ovat myös helppo sovittaa muuhun sisutukseen laajan värivalikoiman ansiosta.

Laatikostot säilytyskalusteina

Käytännölliset ja monipuoliset säilytyskalusteet ovat erittäin tärkeä investointi yrityksille, jotta ne voivat keskittyä omaan tekemiseensä eikä tarvitse käyttää aikaa eri dokumenttien tai tavaroiden etsimiseen. Lisäksi työympäristö pysyy siistinä. Myös toimistokalusteiden kestävyys on erittäin tärkeää, jotta kalusteita ei tarvitse uusia jatkuvasti. Meiltä saat varmasti kestävät ja tyylikkäät kalusteet, joissa on 3 vuoden takuu.

Laatikostot pyörillä rullaavat toimistossa hyvin

Laatikostot rullilla, eli rullalaatikostot, ovat kätevä tapa lisätä laatikkokaappien käytännöllisyyttä. Kääntyvillä pyörillä laatikoston saa helposti siirrettyä tarvittaessa esimerkiksi työpöydän alle tai eri puolelle toimistoon. Pyörät ovat lukittavat, joten laatikko pysyy tukevasti paikoillaan. Jos halutaan vielä lisätä laatikoston käytön joustavuutta, hyvä valinta on rullalaatikosto korotettavilla pyörillä. Korotettavilla jaloilla tai pyörillä laatikon saa juuri sille korkeudelle, kun on tarve.

Lukolliset laatikostot papereille turvaavat asiakirjat

Lähes jokaisessa laatikostossamme on keskuslukitus, joka lukitsee kätevästi kerralla kaikki laatikot ja lokerot. Lukittavuus on tärkeä ominaisuus yrityksille, sillä näin saadaan muun muassa arkaluontoiset paperit ja kannettavat tietokoneet lukkojen taakse säilytykseen. Laatikoston lukko sijaitsee tuotteen yläkulmassa.