Työtuolin alustat

Tämä lattiasuoja on ympäristöystävällinen valinta. Matto työtuolin alle on kulutuskestävää materiaalia ja sopii hyvin työpisteelle suojaamaan lattiaa työtuolin pyörien ja kenkien aiheuttamalta kulumiselta. Voit suojata sillä muitakin pintoja, jotka altistuvat kovalle kulutukselle. Pohjassa olevat piikit pitävät suojan hyvin paikoillaan kokolattiamattojen mattojen päällä. Mattosuoja on läpinäkyvä, joten se sopii monenlaiseen käyttöympäristöön. Pienet sävyerot ovat mahdollisia, sillä materiaali on kierrätetty. Ympäristöystävällinen vaihtoehto: lattiasuoja työtuolin alle on täysin kierrätettävä, ja sen valmistuksessa on käytetty 100 %:isesti kierrätettyä PET-materiaalia ja 30 % uusiutuvaa energiaa.

Ergonominen lattiansuojus ehkäisee jalkojen väsymistä

Tarvitsetko sekä seisomamaton että maton työtuolin alle? Seisomamatto yhdistettynä lattiasuojaan tarjoaa molemmat samassa paketissa! Ergonominen lattiasuoja tuolille pelastaa sekä selän ja jalat että lattian! Aseta matto lattialle esimerkiksi työpöydän ääreen ja olet valmis, olit sitten seisomatyössä tai istumatyössä. Ergonominen matto pehmentää jalkoihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta, mikäli työskentelet seisoaltaan, ja toimistotuolilla työskentelevää taas ilahduttaa tieto siitä, että matolla myös tuolien pyörät rullaavat hyvin.

Tuolinalusmatto lattiapinnoille

Lattioiden kuluminen tuottaa päänvaivaa toimistoissa ja myös kotioloissa. Jälkiä aiheuttavat niin kengät ja kulkeminen kuin esimerkiksi työtuolilla rullaaminenkin. Erityisesti lattia työpöydän ympärillä tuppaa kulumaan nopeasti, mikä aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia. Lattian kulumisen voi kuitenkin estää helposti tuolin lattiasuojalla. Tuolinalusmatto ilman piikkejä on tarkoitettu koville pinnoille. Sen pohja on sileä ja liukumaton, joten matto pysyy tukevasti paikoillaan eikä aiheuta vaaratilanteita. Tuolin alusta varmistaa, että niin tuoli kuin lattiakin pysyvät priimakunnossa ja pitkään.