Satulatuolit edullisesti ja nopealla toimituksella

Analyysi toimiston sisustuksesta

Prototyyppi dynaamisesta toimistosta: tee töitä siellä missä työnteko on tehokkainta

Lue lisää

Satulatuoli selkänojalla Derby

Ergonominen, korkeussäädettävä satulatuoli, jossa on portaattomasti säädettävä istuimen kulma (12° eteen- ja 5° taaksepäin) ja selkänojan kulma (16° eteen- ja 6° taaksepäin). Satulatuolissa istuma-asento on rennompi ja luonnollisempi. Selkänojallisen satulatuolin avulla pääsee myös lähemmäs työkohdetta, jonka vuoksi satulatuoli on hyvä valinta esimerkiksi hyvinvointikeskukseen, kouluun ja kampaamoon. Satulatuolissa on monia etuja. Se vähentää hartioiden jännitystä ja nivelten, polvien, lantion, sekä niskan rasitusta. Verhoilu on erittäin kestävää 100-prosenttista polyesterikangasta Trevira CS.

Satulatuolit edullisesti netistä

Kingston-satulatuolissa löydät luonnollisen, rennon ja ergonomisen istuma-asennon. Tuoli sopii suunnittelunsa ansiosta mainiosti työtuoliksi esimerkiksi kampaamoihin ja terveydenhuoltoalan työpaikkoihin, sillä se mahdollistaa työskentelyn kohteen lähellä. Satulatuoli sopii suunnittelunsa ansiosta moniin ympäristöihin ja tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon perinteiselle työtuolille. Satulatuolissa on kulutusta kestävä istuin, joka on valmistettu aidosta nahasta. Istuimessa on säädettävä kallistuskulma, joten voit säätää sen itsellesi sopivaan asentoon. Satulatuolin viisisakarainen jalusta on valmistettu kierrätetystä alumiinista. Jalustassa on viisi pyörää. Satulatuolilla istuminen vähentää olkalihasten kireyttä, ehkäisee polvi- ja lonkkavaivoja ja parantaa jalkojen verenkiertoa. Voit liikkua vapaammin satulatuolissa, minkä lisäksi se helpottaa mukavan istuma-asennon löytämistä. Satulatuolin voi säätää 550–710 mm väliselle korkeudelle, ja niinpä voit vaivatta säätää sen itsellesi sopivaksi ja käyttää sitä erikorkuisten työpöytien kanssa.

Kaskiosainen satulatuoli Harrow

Ergonominen satulatuoli, jonka istuinosa on kaksiosainen. Tuoli vähentää lantion seudun rasitusta. Tuolin leveyttä, kulmaa ja korkeutta on mahdollista säätää portaattomasti. Kaksiosainen satulatuoli ei rasita lainkaan lantion seutua. Sen ansiosta tuolilla on mahdollista istua mukavasti huomattavasti pidempiä aikoja perinteiseen satulatuoliin verrattuna. Istuimen korkeutta, kulmaa ja leveyttä on helppo säätää jatkuvasti, jotta istuma-asento on aina mahdollisimman optimaalinen. Istuin on verhoiltu aidolla nahalla, jonka pinta on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Viisisakarainen jalusta on alumiinia ja antaa hyvän kontrastin istuimelle. Nivelpyörien avulla tuolin kanssa on vaivatonta liikkua lattialla ilman, että liike rasittaa selkää. Satulatuolilla on tavallista työtuolia helpompi päästä lähemmäs työpistettä ja myös työskentelyalueella on helpompi liikkua. Satulatuoli sopii käyttöön moneen ympäristöön, esimerkiksi toimistoon, sairaalaan, laboratorioon ja kampaamoon.

Edullinen satulatuoli Trent

Trent-tuoli aktivoi selän lihaksia, jonka vuoksi istuma-asento muuttuu ryhdikkäämmäksi. Aivan kuin ratsastettaessa hevosella, satulanmuotoinen istuin pakottaa istumaan selkä suorassa ja tuolissa on vaikea päätyä istumaan kumarassa. Sen muotoilun ansiosta tuolilla pääsee hyvin lähelle työpistettä tai kohdetta. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi työpajassa, teollisuudessa, terveydenhuoltoalalla, koulussa ja kampaamossa. Näyttävä tuoli on helppo sovittaa useimpiin tiloihin. Se on myös edullinen vaihtoehto perinteiseen työtuoliin verrattuna. Tuolissa Trent on pehmeä ja miellyttävältä tuntuva istuin, jonka pinta on kestävää ja helposti puhdistettavaa polyuretaania. Korkeudensäätöväli on 580-830 mm, joten istuimen korkeus on helppo säätää itselle sopivaksi.