Opas metallikaapin valintaan

Jauhemaalatut peltikaapit ovat toimiva valinta moniin korjaamoihin, varastoihin, teollisuusympäristöihin sekä muihin vaativiin työympäristöihin - myös toimistoihin. Kaapit ovat usein tukevia ja kestäviä, jotta ne sopisivat raskaaseen käyttöön. Säilytä niissä kaikkea kansioista painaviin koneisiin. Täältä löydät hyviä vinkkejä tarpeen mukaisen peltikaapin valintaan.

Teräskaapit soveltuvat myös toimistokäyttöön

Teräskaapit soveltuvat monenlaiseen käyttöön: Korjaamoon, varastoon ja teollisuusympäristöön, mutta myös toimistoon. Kaappeja löytyy eri väreissä, ja ne voidaan siten sovittaa myös eri sisustuksiin. Riippuen muotoilusta ne sopivat kaikenlaiseen säilytykseen; kansioille, pientarvikkeille, suurille työkaluille ja painaville koneille.

Peltikaappien ominaisuudet

Siirrettävät hyllytasot, joiden avulla kaapin sisustaa voidaan muokata, tekevät kaapista monipuolisen ja pitkäikäisen. Hanki tarpeen mukaan myös lisähyllytasoja.

Säädettävät tassut tekevät kaapista tukevan. Se seisoo siten turvallisesti myös epätasaisilla lattiapinnoilla.

Haarukkatunnelit kaapin pohjalla mahdollistavat raskaan kaapin siirtämisen pumppukärryn avulla. Haarukkatunnelillinen metallikaappi Swift on tilava ja vankkarakenteinen.

Työkalutaulut kaapin sisällä ovat toimiva vaihtoehto työkalujen säilytykseen. Täydennä taulua koukuilla ja kannattimilla, jotka laitetaan rei’itettyyn paneeliin. Vaihtele niiden paikkoja tarpeen mukaan. Työkalukaapeissa voi olla myös laatikostoja ja hyllytasoja.

Mahdollisuus seinäkiinnitykseen on etu, jos tila on pieni. Pienemmät peltikaapit, jotka roikkuvat seinällä, vapauttavat lattiatilaa ja sopivat pienempiin säilytystarpeisiin.

Vahvistetut ovet tekevät kaapista turvallisemman ja tukevamman.

Lukitus. Lukittavat kahvat estävät luvattomien henkilöiden pääsyn kaapin sisään ja tarjoavat turvallisen varastoinnin. Kolmipistelukko kaksine avaimineen sopii, jos käyttäjiä on vähän. Elektronisella koodilukolla on se etu, että vältetään avainten käsittely. Näin useammat henkilöt pääsevät kaappiin (turvallisuuden lisäämiseksi voidaan helposti asettaa sekä käyttäjä- että pääkoodi). Erityisesti toimistossa saattaa olla tarve lukita arkaluontoista materiaalia sisältävä kaappi aina käytön jälkeen. Esimerkisi Safe -toimistokaapissa on elektroninen koodilukko, ja se sopii siten hyvin monelle käyttäjälle.

Liukuovet säästävät tilaa ja ovat hyvä vaihtoehto ahtaassa varastotilassa. Liukuovelliset kaapit ovat tarpeen mukaan myös lukittavissa. Esimerkiksi Space -arkistokaapissa on liukuovet ja lukitus. 

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.