Piirustuskaapit

Vaikka paperittomien yritysten lukumäärä on kasvanut, joillakin aloilla paperiasiakirjat kuten piirrokset, kartat ja kaavat ovat välttämättömiä. Näiden asiakirjojen ja muiden tavaroiden kuten tiedostojen, kansioiden, muistikirjojen ja paperiarkkien turvallinen säilyttäminen on tärkeää. AJ:n valikoimasta löydät erilaisia piirustuslaatikostoja, joissa voit säilyttää suuria asiakirjoja kuten A1- ja A0-kokoisia piirustuksia, karttoja ja kaavoja. Löydät tästä tuotekategoriasta kaikki valikoimamme piirustuslaatikostot ja niiden tekniset tiedot.

Piirustuslaatikostot A0 – kätevät kokonaisuudet suurille asiakirjoille

Lukittava piirustuslaatikosto A0 on turvallinen ja tilaa säästävä säilytysratkaisu suurikokoisille piirustuksille, kaavoille ja kartoille. Tukevarakenteiset laatikostot ovat valkoiseksi maalattua teräslevyä. Vetolaatikoiden koko on A0. Laatikostossa piirustukset pysyvät suorina, hyväkuntoisina ja hyvässä järjestyksessä, niin että löydät helposti tarvitsemasi. Hillitty vetolaatikosto on helppo yhdistää toimiston tai studion muuhun sisustukseen. Voit sijoittaa kaapin joko seinää vasten tai huoneen keskelle. Kokonaisuuteen kuuluu jalusta, kansilevy ja laatikosto, jossa on kuusi vetolaatikkoa. Vetolaatikoissa on upotetut vetimet. Jalusta nostaa kaapin ylös lattiasta ja helpottaa tilan siivousta. Kansilevy suojaa laatikoston pintaa, joten voit hyödyntää tason työskentely- tai säilytystilana. Valitse kansilevy monista materiaali- ja värivaihtoehdoistamme: saatavana on laatikostoon sointuva valkoinen teräskansi ja useita kestäviä laminaattivaihtoehtoja. Vetolaatikot liukuvat kuulalaakeroiduilla kiskoilla ja sulkeutuvat pehmeästi. Piirustuslaatikostossa on keskuslukitus, joka lukitsee kaikki vetolaatikot samanaikaisesti. Mukana kaksi avainta. Laatikostot ovat pinottavia. Kun säilytystarpeesi kasvavat, voit helposti laajentaa piirustuskaappiasi lisäosilla.

Piirustuskaappi arkkitehtuuritoimistoihin

Valikoimamme piirustuslaatikostot on suunniteltu piirustusten ja kaavojen säilyttämiseen. Laatikostossa voit säilyttää useita arkkeja tehokkaasti yhdessä paikassa. Sijoita kartat, suunnitelmat, kaavat, piirustukset ja muut suuret asiakirjat näihin nykyaikaisiin puisiin tai teräksisiin laatikostoihin. Tuotteet sopivat esimerkiksi maa- ja vesirakentamisen aloille, arkkitehtuuritoimistoihin, suunnittelutoimistoihin ja rakentamiseen erikoistuneisiin yrityksiin. Paperiasiakirjojen enimmäiskoko on laatikoston mallista riippuen A1 tai A0. Voit valita 5, 10 tai 15 vetolaatikon kaapin. Joissakin laatikostoissa on keskuslukitus turvallista säilytystä varten. Laatikostot ovat joko teräslevyä tai pyökkiviilua. Piirustuslaatikostoissa on joka jalallinen jalusta tai sokkeli. Löydät tarkemmat tuotetiedot klikkaamalla tuotteita.

Työtasolliset piirustuslaatikostot

Tarvitsetko työtason piirustusten tekemistä, niiden muuttamista tai katsomista varten? Monessa piirustuslaatikostossamme on suuri työtaso valmiina. Taso on pyökkiviilua, joten se on kestävä ja tukeva. Se on hyvä valinta yrityksille, jotka käsittelevät säännöllisesti suurikokoisia asiakirjoja kuten karttoja, rakennuspiirroksia ja kaava-arkkeja. Lisätietoja saat siirtymällä sivullemme ja napsauttamalla haluamasi tuotteen kuvaa. Edellä kuvatut tuotteet voivat auttaa sinua järjestämään työpisteesi tehokkaasti ja pitämään suuret asiakirjat asianomaisessa paikassa. AJ:n valikoimasta löydät myös muunlaisia säilytyskalusteita kuten työkalukaappeja, säilytyslaatikoita, pukukaappeja ja avainkaappeja. Selaa tuotteitamme saadaksesi lisätietoja. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kysymyksissä ja tilauksissa.