Latauskaapit

Kannettavien latauskaappi

Latauskaappi kannettavien tietokoneiden turvalliseen säilyttämiseen. Jokaisessa lokerossa on oma pistorasia ja erillinen Assa-lukollinen ovi.
Kätevä latauskaappi, jossa voit turvallisesti ladata ja säilyttää kannettavat tietokoneet, matkapuhelimet, kamerat ja muut arvokkaat sähkölaitteet. Monilokeroisen latauskaapin jokaisessa lokerossa on oma pistorasia ja lukittava ovi, joten voit turvallisesti lukita laitteesi lokeroon ja jättää sen latautumaan. Kaappi sopii erinomaisesti kouluihin, työpaikoille sekä vilkkaisiin yleisötapahtumiin, kuten messuille ja konferensseihin. Tukevarakenteisen kaapin runko ja ovet ovat jauhemaalattua teräslevyä. Mustaksi maalatut ovet tuovat kontrastia kaapin hillittyyn, vaaleanharmaaseen runkoon. Ovissa on kestävät piilosaranat ja turvalliset Assa-sylinterilukot. Tilaa säästävässä läppärikaapissa on 10 erillistä lokeroa, joissa on reilusti tilaa mm. kannettavalle tietokoneelle ja pienelle käsilaukulle.Takaseinässä, kannessa ja pohjassa on ilmastointireiät, joiden kautta ilma pääsee kiertämään ja latauksessa syntyvä lämpö haihtuu pois. Liitäntäkaapelin pituus: 2 metriä.

Latausvaunu

Liikutettava latausvaunu tableteille. Vaunussa on latausjohdot ja tuuletus, joiden ansiosta lataaminen ja laitteiden säilyttäminen on turvallista. Vaunua on helppo siirtää pyörien ansiosta. Comfortbox® -latausvaunu on käytännöllinen ja joustava ratkaisu, kun sinun pitää säilyttää ja ladata useita kannettavia tietokoneita ja tabletteja. Se on hyvä valinta esimerkiksi luokkahuoneeseen tai neuvotteluhuoneeseen. Jokaiselle tabletille on oma lokeronsa, johon tulee oma latausjohto vaunun takana olevasta adapterista. Vaunussa on kaksi ilmastointiaukkoa, jotka käynnistyvät automaattisesti, kun laitteita ladataan. Ilmastointi estää vaunua ylikuumenemasta. Latausvaunussa on teleskooppinen vetokahva ja pyörät. Niiden avulla vaunua on helppo liikuttaa. Comfortbox ® -latausvaunussa on ulkoinen liitäntäkaapeli. Kun kaapeli kiinnitetään seinän pistorasiaan, alkavat laitteet vaunun sisällä latautua. Liitäntäkaapelin voi kelata ja säilyttää laatikon yhdellä sivulla. Lisätarvikkeena on saatavana lukkovaijeri vaunun seinäkiinnitystä varten. Se suoraa varkauksilta ja on helppo kiinnittää. Comfortbox ® -latausvaunun mukana toimitetaan järeä riippulukko ja kolme avainta.