Muovivannekone

Automaattinen vannekone, joka aktivoidaan sensorin, jalkapolkimen tai napin avulla. Kone on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Kädet jäävät vapaiksi vannehtimisen ajaksi. Sisältää PP-vanteen (12 mm x 3000 m).
Automaattinen vannehtimiskone, jonka avulla voi kiinnittää jopa 27 vannetta minuutissa. Vanteen kiristyksen voi säätää välille 10 ja 70 kg. Konetta voi käyttää kolmella eri tavalla: työtason sensorin, näppäimen tai jalkapolkimen avulla. Näin voit valita miten haluat tehdä töitä. Vannehtimiskoneessa on ruostumattomasta teräksestä tehty pakkauspöytä. Koneessa on pyörät, joten sitä voi siirtää tarpeen mukaan. Vannekoneen mukana tulee PP-vanne, joka on 12 mm leveä ja 3000 m pitkä. Vanteen leveys: 8–15,5 mm. Vanteen kaari: 850 x 600 mm. Sähköliitäntä: 220V 50 / 60Hz.

Vannehtimiskone

Vannehtimiskone, jota on helppo käyttää ja jossa on hyvät tekniset ominaisuudet. Käytetään laatikoiden, kaapeleiden ja muiden tavaroiden vannehtimiseen lämpöhitsauksen avulla. Säädettävä mekaaninen vanteen kiristysvoima välillä 15 - 45 kg. Minimi pakkauskoko L 80 x K 20 mm. Puoliautomaattinen vannehtimiskone, joka on käyttäjäystävällinen ja vaatii vain vähän huoltoa. Laita vanne tuotteen ympärille ja alas työtason uraan. Kone kiristää vanteen ja sinetöi sen lämpöhitsauksen avulla. Minimi pakkauskoko on L 80 x K 20 mm. Käytä vannehtimiskonetta PP-vanteen kiinnittämiseen tavaran ympärille turvallista kuljettamista varten.