Pakettihinta

Laatikkohylly

20 laatikkoa, 1980x2440x775 mm

Tuotenumero: 266182
  • Tukeva varastohylly
  • Pyörälliset muovilaatikot
  • Siirrettävät hyllytasot
846,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Laatikkohylly, jossa 20 kpl kannellista muovilaatikkoa kannen pikalukituksineen (tuotenro 26712). Laatikot voi pinota, ja ne ovat elintarvikehyväksyttyjä. Ne kestävät sekä kylmiä että kuumia lämpötiloja välillä -40°C ja +120°C. Irrotettavat pyörät. Hyllyjärjestelmässä on vankkarakenteiset hyllytasot, joissa teräksiset kantopalkit ja 16 mm paksu lastulevy. Hyllytasot voi laittaa mille korkeudelle tahansa. Mitat: K 1980 x L 2440 x S 775 mm.
Tämä monipuolinen hyllyjärjestelmä, johon kuuluu muovilaatikot ja siirrettävät hyllytasot, soveltuu hyvin käytännölliseksi ja kestäväksi säilytysratkaisuksi varastoon, työpajaan, teollisuuteen ym.

Varastohylly on valmistettu vankasta, jauhemaalatusta teräksestä. Hyllytasot ovat paksua lastulevyä, joka ei vahingoita säilytettäviä tavaroita. Hyllyn pylväissä on jalat, joissa on muoviset suojat. Pylväät on rei'itetty, joten hyllytasot voi laittaa mille korkeudelle tahansa.

Muovilaatikot on valmistettu läpinäkyvästä, elintarvikehyväksytystä polypropeenista. Laatikoissa on lyhyillä sivuilla kahvat, joilla kansi myös napsautetaan kiinni paikoilleen.

Muovilaatikot sopivat useimpiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin, koska ne kestävät hyvin eri lämpötiloja ja ovat tukevia. Muovilaatikoissa on pyörät, jotka helpottavat niiden vetämistä ulos hyllystä.

Hyllyn tukeva malli ei vaadi takaristikkoja tai muita tukia. Näin tavaroita voi ottaa esille miltä puolelta hyllyä vain.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää