Pakettihinta

Laatikkohylly Combo

96 laatikkoa

Tuotenumero: 204558
  • Helppo pakettiratkaisu
  • Varastoon ja teollisuuteen
  • Kaksipuolista säilytystilaa
1.511,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Monikäyttöinen ja vankkarakenteinen hyllykokonaisuus, jossa on korkea maksimikuormitus. Hyllyyn kuuluu pinottavat ja kestävät muovilaatikot. Laatikot voi sijoittaa vastakkain, jolloin laatikoihin pääsee käsiksi molemmilta puolilta hyllyä.
Hyllykokonaisuus, joka sisältää muovilaatikot, on kätevä säilytysratkaisu vaatiiviin ympäristöihin kuten korjaamoon ja teollisuuteen. Hyllyn voi sijoittaa keskelle huonetta, jolloin tavaroita voi poimia molemmilta puolilta hyllyä. Jos hylly kuitenkin sijoitetaan seinän viereen, pientavaralaatikot voi pinota toistensa päälle.

Hyllykokonaisuuden pylväät on rei'itetty, joten hyllytasot voi kiinnittää mille korkeudelle tahansa. Hyllytasoissa on vankkarakenteiset kantopalkit ja 16 mm paksu lastulevytaso. Jokaisen hyllytason maksimikuormitus on 700 kg. Kantopalkit ja pylväät ovat tummanharmaaksi jauhemaalattua teräslevyä. Jauhemaalaus takaa lujan ja kovaa kulutusta kestävän pinnan.

Pientavaralaatikot on valmistettu HDPE:stä. Ne kestävät happoja, koneöljyjä, liuottimia ja pesuaineita. HDPE-materiaali kestää hyvin niin kylmiä kuin kuumia lämpötiloja välillä -40°C ja +80˚C. Säilytyslaatikoissa on tasainen pohja ja hyvä kädensija, josta laatikoita on helppo nostaa. Laatikoiden etureunassa on paikka etiketille. Laatikoiden nimikointi helpottaa ja nopeuttaa osien lajittelua ja etsimistä. Useita muovilaatikoita voidaan helposti ja nopeasti pinota päällekkäin, jolloin ne säästävät tilaa varastoitaessa. Etureunassa oleva aukko helpottaa tunnistamaan laatikon sisällön myös silloin, kun laatikoita on pinottu päällekkäin.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää