Pakettihinta

Pientavarahylly

1740x1000x500 mm, harmaat laatikot

Tuotenumero: 250174
  • Säästää tilaa
  • Hyvä näkyvyys tavaroihin
  • Tehokasta ja kompaktia säilytystilaa
Laatikon väri
776,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Pientavarahylly, johon kuuluu neljä pylvästä, 12 hyllytasoa, 88 kpl edestä avointa muovilaatikkoa ja 100 kpl laatikon etikettiä.
Käytännöllisessä hyllyssä säilytät runsaasti erilaisia pienosia. Se soveltuu käytettäväksi erilaisissa ympäristöissä kuten toimistossa, työpajassa, teollisuudessa ja arkistohuoneessa. Käytännölliset muovilaatikot tekevät tavaroiden järjestämisestä ja lajittelusta helppoa. On myös helpompi pitää yllä siistiä työympäristöä, kun kaikilla tavaroilla on paikkansa. Pientarvikkeet löytyvät nopeasti ja työnteko tehostuu.

Tilaukseen sisältyy kaikki tarvittavat osat. Vankkarakenteisten hyllytasojen maksimikuormitus on 150 kg/taso paino tasaisesti jaettuna. Muovilaatikoiden etuosassa on otereunat, joiden avulla laatikot on helppo vetää esiin. Laatikon etuosa on avonainen siten, että laatikon sisälle on helppo nähdä ja tavarat saa helposti noukittua laatikon sisältä. Tavaroiden löytymistä voi helpottaa nimeämällä laatikon sisältö mukana tulevilla etiketeillä.

Muovilaatikoihin on saatavana myös laatikonpysäyttimet, jotka myydään erikseen lisätarvikkeina. Laatikonpysäyttimen avulla laatikko jää roikkumaan hyllylle. Näin laatikko ei pääse putoamaan lattialle, kun se vedetään esiin tavaroita otettaessa.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää