Pakettihinta

Laatikkohylly

44 laatikkoa, 2100x1000x300 mm, siniset laatikot

Tuotenumero: 266121
  • Siirrettävät hyllytasot
  • Hyvä näkyvyys tavaroihin
  • Monipuolinen säilytysratkaisu
Syvyys (mm)
Pituus (mm)
Korkeus, sisä (mm)
Tilavuus (L)
Pituus, sisä (mm)
Leveys, sisä (mm)
628,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Pientavarahylly, johon kuuluu 4 pylvästä, sivu- ja takaristikot, 12 kpl siirrettävää hyllytasoa ja 44 kpl muovilaatikkoa laatikon pysäyttimineen.
Säilytyshylly on suunniteltu erityisesti pienten tavaroiden säilyttämistä varten. Se soveltuu käytettäväksi eri ympäristöissä kuten toimistossa, työpajassa, teollisuudessa ja arkistohuoneessa. Muovilaatikoiden ansiosta jokaiselle tavaralle voidaan määritellä oma paikkansa. Samalla myös työnteko tehostuu, kun tarvikkeet löytyvät nopeasti.

Pylväät ja hyllytasot ovat jauhemaalattua teräslevyä. Jauhemaalaus on kestävä ja naarmuuntumaton pinnan, joka kestää raskasta käyttöä. Pylväiden jalat on mahdollista ankkuroida lattiaan kiinni. Sivu- ja takaristikot lisäävät hyllyn vakautta.

Jokaisen hyllytason maksimikuormitus on 150 kg paino tasaisesti jaettuna. Hyllytasot on mahdollista laittaa halutulle korkeudelle, ja niitä voi siirtää 50 mm:n välein ylös- tai alaspäin.

Laatikot on valmistettu polypropeenista. Tukevien laatikoiden etureunassa on reilunkokoinen kädensija, josta laatikko on helppo vetää ulos hyllystä. Jokaisessa laatikossa on laatikon pysäytin takareunassa. Pysäytin varmistaa, että laatikko pysyy kiinni hyllyssä, kun laatikko vedetään ulos. Näin voit vetää laatikon myös kokonaan ulos, mikä helpottaa sisällön näkemistä ja tavaroiden poimimista laatikosta.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää