Säilytyskalusteet teollisuuteen

Säilytyskalusteet teollisuuteen - järjestystä työpisteeseen

Ovatko tarvittavat työvälineet käden ulottuvilla? Kun säilytyskalusteet vastaavat tarkoitusta, työympäristö pysyy siistinä ja aikaa ei kulu turhaan työkalujen tai muiden tavaroiden etsimiseen. Siisteys sekä työkalujen ja materiaalien huolellinen säilytys niiden oikeilla paikoilla tehostaa työntekoa, parantaa työympäristöä ja ehkäisee turvallisuusriskejä.
Teollisuudessa säilytyskalusteilta vaaditaan paljon. Kalusteen tulee usein kestää raskasta painoa. Monesti sen täytyy myös vastata erilaisiin turvallisuusvaatimuksiin. Säilytettäviä asioita voi olla suuria määriä ja moneen eri tarkoitukseen.

Työkalujen unohtuminen sinne tänne ei aiheuta pelkästään turvallisuusriskiä, vaan voi myös johtaa yllättäviin kustannuksiin, kun työkalut katoavat tai jäävät ympäristöihin, jossa ne vahingoittuvat. Kun työkaluilla on omat selkeät paikkansa, pysyy työpiste hyvässä järjestyksessä - mikä myös tehostaa työntekoa.
Työkaluvaunu, hylly, teollisuuspöytä ja teräskaappi harmaan sävyissä.

Seinälle ripustetut työkalutaulut

Työkalutauluseinä pitää työkalut käden ulottuvilla. Tauluja on saatavana erikokoisina, ja ne voidaan kiinnittä joko vaaka- tai pystysuoraan. Koukkusarjojen avulla voit rakentaa tarpeen mukaisen työkalujen säilytyksen. Kun pidät työkalut lähellä työpistettä, on helpompi ja nopeampi tehdä töitä.

Jollei taulu seinällä riitä, voidaan esimerkiksi työpisteen työtason alle kiinnittää laatikoston.

Tutustu seinälle ripustettaviin työkalutauluihin

Työkaluvaunu RENEW
482,00 €

Liikuteltavat työkalutaulut

Pyörälliset työkalutaulut ovat hyvä vaihtoehto, kun töitä tehdään eri paikoissa eikä kiinteää teollisuuspöytää välttämättä ole. Reikälevy työkaluille säästää tilaa suurempaan työkalujen säilytysjärjestelmään verrattuna, koska sen voi työntää seinän viereen, kun se ei ole käytössä. Jos työkaluja on paljon, kannattaa valita kaksipuolinen malli, jossa on työkalupaneelit molemmilla sivuilla.

Liikuteltavat työkaluseinät ovat tukevia. Työkaluseinäkkeissä on neljä nivelpyörää, joten ne on helppo siirtää työpisteelle ja työn jälkeen pois tieltä. Kahdessa pyörässä on jarru, joilla työkalutaulu voidaan lukita paikoilleen työskentelyn ajaksi.

Tutustu siirrettäviin työkalutauluihin

Työpenkki pyörällinen

Hyvin varustetut työkalukaapit

Onko sinulla paljon pieniä tarvikkeita tai varaosia, jotka tulisi lajitella erikseen? Tällöin työkalukaappi on hyvä ratkaisu. Nämä kaapit on usein varustettu muovi- tai pientarvikelaatikoilla työkalujen ja pienten osien tehokkaaseen varastointiin. Niiden rakenne on lisäksi vankka, ja siksi ne soveltuvat hyvin työpajoihin ja muihin ympäristöihin, joissa kestävyydeltä vaaditaan paljon. Jauhemaalattu pinta kestää myös vaativia olosuhteita.

Täydennä kaappia lisähyllytasoilla, pientavaralaatikostoilla ja muilla lisätarvikkeilla tarpeen mukaan.

Tutustu teräskaappeihin

Metallikaappi, jossa on hyllytasoja
Työkalukaappi, jossa on työkalutaulu, laatikosto ja laatikoita

Kestävät metallikaapit teollisuuteen

Peltikaapissa voidaan tehokkaasti ja turvallisesti säilyttää esimerkiksi työkaluja, työvälineitä ja muita tarvikkeita. Kaapeista on useita eri kokoja. Jauhemaalattu pinta on kestävä ja kaapit sopivat siten erilaisiin työympäristöihin. Tarvittaessa teräskaappien sisustaa voi täydentää lisähyllytasoilla ja muilla lisävarusteilla.

Muista myös arkistointi. Teollisuudessa kuten toimistoympäristössä on tarvetta tärkeiden dokumenttien ja papereiden säilyttämiseen. Perinteisten arkistohyllyjen ja toimistokaappien lisäksi löytyy myös turvallisempia vaihtoehtoja kuten kassakaappeja, turvakaappeja ja paloturvakaappeja. Monet AJ:n turvakaapit on sertifioitu esimerkiksi murtoyritysten, tulipalon tai vesivahingon varalta. Tietokonetta on hyvä säilyttää tietokonekaapissa, joka estää laitteiston pölyyntymisen.

Siirry työkalukaappeihin

Varastohyllyt

Sopiva hylly antaa tarvittavan säilytystilan

Jos tarvitset paljon säilytystilaa, monikäyttöinen varastohyllyjärjestelmä on hyvä ratkaisu. Meiltä löydät runsaasti erilaisia tukevia hyllyjärjestelmiä, joita voidaan laajentaa ja muokata tarpeen mukaan. Tarvitsetko avointa vai suljettua säilytystilaa – vai näiden yhdistelmiä? Valitse hyllymalli sen mukaan. Hyllyjä voi täydentää esimerkiksi lisähyllytasoilla ja vetolaatikoilla. Osia on saatavana eri korkeuksina, leveyksinä ja syvyyksinä, jotta voit rakentaa juuri tarpeen mukaisen kokonaisuuden. Mikä hylly on sopiva liiketoimintaasi? Lue vinkkimme!


Vaarallisten aineiden turvallinen säilytys

Vaarallisia aineita on suositeltavaa säilyttää erikseen niille suunnitelluissa kemikaalikaapeissa ja kemikaalihyllyissä. Öljyille, kemikaaleille ja hapoille on saatavana kaappeja ja telineitä, joissa on huomioitu tarvittavat valuma-altaat, ilmankiertotarpeet sekä syttyvyys- ja paloturvallisuusvaatimukset. Lue lisää vaarallisten aineiden säilytyksestä.


Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.