Optimoi varastosi asiantuntijoidemme avulla

Optimoi varasto asiantuntijoidemme avulla

Projektimyyjillämme on kaksi tavoitetta: rakentaa paras mahdollinen varastoratkaisu yrityksellesi ja tehdä koko prosessista mahdollisimman helppoa sinulle. Tuemme sinua koko projektin ajan aina suunnittelusta asennukseen saakka projektimallimme mukaisesti.

Asiantuntevaa projektinhallintaa ja tilasuunnittelua varastoon

Tehokkaan varaston suunnittelu ja kalustaminen on suuri vastuu. Se on helpompaa, jos sinulla on projektipalvelumme apunasi. Varaston asiantuntijoiden tiimi tukee sinua tarpeen mukaan aina suunnitteluvaiheesta muuttoon asti – oli kyse sitten yksittäisestä työtilasta tai koko varastosta.

Kaikki projektit ovat meille tärkeitä, niin pienet kuin suuret. Olemme erikoistuneet varastotilan maksimointiin tilojesi mittojen mukaan. Muutamme suunnitelmasi materiaalivirrasta varastoksi, johon voit suoraan muuttaa.

Yksi vahvuutemme on se, että valmistamme varastohyllymme omissa tehtaissamme. Näin hallistemme koko tuotantoketjua suunnittelusta ja materiaalien valinnasta valmiiseen tuotteeseen.

Tarvekartoituksesta kalustusehdotukseen

Projekti aloitetaan perusteellisella tarvekartoituksella. Kuinka paljon tavaroita varastoidaan? Mikä on varaston kierto? Kuinka paljon säilytystilaa tarvitaan kuormalavoille? Onko kuormalavasiirtohyllyistä hyötyä? Pitäisikö yhdistää eri hyllyjärjestelmiä? Mitkä nostolaitteet olisivat tehokkaimpia?

Kartoituksen perusteella temme ehdotuksen tilasuunnitelmasta kalustevaihtoehtoineen. Suunnitelmasta käy ilmi, miten kaikkein parhaiten hyödyntää rakennuksen eri alueet. Sisällytämme ehdotukseen tarvittaessa myös esimerkiksi pakkauspöydät, keräilyhyllyt, säilytyskaapit ja jätteidenlajitteluratkaisut.

Myös tulevaisuuden tarpeet otetaan huomioon

Kalustusratkaisuissa on hyvä ottaa huomioon myös mahdolliset muutokset liiketoiminnassa, jotta varasto vastaisi myös pitkäaikaisiin tarpeisiin. Suunnittelussa keskitytään siten toiminnallisiin näkökulmiin, kuten tavarankäsittelyyn, materiaalivirtaan ja työergonomiaan.

Kalustusprojektin kulku perustuu projektimalliimme. Tämä tarkoittaa sitä, että katsomme ehdotusta yhdessä ja teemme vaadittavat korjaukset suunnitelmiin niin tilan kuin kalustuksen osalta kunnes olet asiakkaanamme tyytyväinen. Tämän jälkeen tilataan kalusteet, seurataan toimitusta sekä asennetaan kalusteet paikoilleen. Tarvittaessa otamme vastuun koko projektista aina muuttoon asti, jotta voit keskittyä omaan työhösi.

Kokonaisratkaisuja kaikkiin työtiloihin ​

Koska olemme yksi johtavia kokonaisratkaisujen tarjoajia markkinoilla, meiltä löytyy kalusteet ja työvälineet koko yritykselle. Tämä tarkoittaa sitä, että tarjoamme tarvittaessa asiantuntevaa projektinhallintaa myös toimistoon, teollisuuteen, pukuhuoneeseen ja ruokalaan - kaikkiin työtiloihin.

Teemme kaikkemme, että saisit parhaimman mahdollisen ratkaisun työpaikallesi – veloituksetta. Haluatko tietää lisää? Soita meille ja kerro, mitä haluat saavuttaa, niin hoidamme loput. Löydät yhteystietomme täältä.