AJ Tuotteet Module-vetäytymistilojen jälleenmyyjäksi

AJ Tuotteet on solminut yhteistyösopimuksen Muotolevyn kanssa Module-tuotemerkin jällenmyynnistä. Module-vetäytymistilat mahdollistavat tehokkaan työnteon, yhteistyön ja keskittymisen myös haastavissa avo- ja monitilatoimistoissa.
Module-vetäytymistiloissa yhdistyy suomalainen muotoilu ja vankka kokemus työympäristöjen toteuttamisesta. Tuotteet edesauttavat tehokasta työntekoa, yhteistyötä ja keskittymistä. Ne tarjoavat äänieristetyn ja viihtyisän ympäristön, jossa voi rauhassa keskittyä työtehtäviin hektisemmässäkin työympäristössä.
.

Module-vetäytymistilojen ominaisuuksia

Module-tuotteita voi käyttää esimerkiksi puhelinkoppina, hiljaisena työtilana, neuvottelutilana, lepotilana, keskusteluhuoneena tai koodauskoppina. Module-tuotteiden hyötyjä ovat muun muassa:
.
Hyvä äänieristys: Tehokas äänieristys hiljentää niin avokonttorin kuin aulatilojenkin taustaäänet.

Vinot seinäpinnat: Vinot seinäpinnat luovat akustisesti miellyttävät olosuhteet työntekoon.

Tehokas ilmanvaihto: Tehokas ilmanvaihto varmistaa raikkaan ilman koko päiväksi.

Epäsuora valaistus: Epäsuora valaistus on suunniteltu häikäisemättömäksi, jotta tilassa on hyvä tehdä töitä.

Räätälöintimahdollisuus: Module-vetäytymistiloista on saatavana eri kokoja, rakenteita ja värivaihtoehtoja.
Vetäytymistilat ovat siten kätevä ratkaisu avoimen työtilan työrauhan parantamiseen. Jo yksi vetäytymistila toimistossa voi vähentää hälyä. Alla voit lukea eri tuotevaihtoehdoista: Module Solosta, Duosta ja Teamistä.
.

Module Solo - yksityisyyttä ja keskittymisrauhaa puhelinkeskusteluihin

Module Solo mahdollistaa keskittymisen hektisimmässäkin ympäristössä. Koon puolesta Solo sopii hyvin esimerkiksi yhden henkilön puhelinkeskusteluun, Skype-palaveriin tai ongelmanratkaisu- ja kirjoitustehtäviin.

Solon ulkomitat ovat: l 1000 x k 2230 x s 1000 mm. Sisämitat ovat: l 927 x k 2004 x s 830 mm.
.

Module Duo - työrauhaa keskittymistä vaativiin tehtäviin, parityöskentelyyn sekä videopalavereihin

Module Duo on rauhallinen kohtaamistila, joka sulkee häiriöäänet ulkopuolelleen. Duo sopii esimerkiksi tehokkaaseen pikapalaveriin työkaverin kanssa, videoneuvotteluun tai itsenäiseen työntekoon.

Duo ulkomitat ovat: l 2410 x k 2230 x s 1300 mm. Sisämitat ovat: l 2050 x k 2004 x s 1236 mm.
.

Module Team - tehokkaasti äänieristetty kokoustila 2-4 osallistujalle

Module Team tarjoaa rauhalliset ja miellyttävät puitteet hyvien päätösten tekemiseen. Team on suunniteltu tehokkaita 2-4 osallistujan kokouksia varten.

Teamin ulkomitat ovat: l 2410 x k 2230 mmx s 2550 mm. Sisämitat ovat: l 2050 x k 2004 x s 2486 mm..

Modulen hygieniamallisto

Module-hygieniamalliston vetäytymistilat on varustettu automaattisella UV-C-desinfiointijärjestelmällä, joka tuhoaa viidessä minuutissa 99,9 % viruksista ja bakteereista – SARS CoV-2 -koronavirus mukaan luettuna. Lisäksi tiloissa on ABLOY ACTIVE -ovenkahvat, joiden antimikrobinen pinnoite tuhoaa jopa 99,99 % haitallisista mikrobeista ja on 100 % ihoystävällinen.

Hygienimalliston tuotteilla voit lisätä työympäristön turvallisuutta ehkäisemällä tautien leviämistä työpaikalla ja mahdollistamalla siten sairauspoissaolojen vähentymisen. Hygieniamallistoon kuuluu hDuo- ja hTeam-mallit.
.

Module-vetäytymistilat räätälöitävissä omaan tarpeeseen

Kaikkiin Module-vetäytymistiloihin kuuluu ilmanvaihto, valaistus, pistorasiat ja usb-liitännät. Tilojen räätälöintimahdollisuuksien avulla viimeistelet vetäytymistilan tarpeen mukaiseksi. Valitse tilan koko, rakenne, ulko- ja sisävärit sekä kalusteet. Umpiseinät tarjoavat yksityisyyttä, lasiseinät tekevät tilasta avaran ja valoisan.

Ulkopintojen värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta, tammi/valkoinen tai tammi/musta. Sisäseinän ja -katon värivaihtoehdot ovat vaaleanharmaa tai tummanharmaa..

Kiinnostuitko tuotteista?

Ota yhteyttä projektipalveluumme, niin teemme mielellämme tarjouksen tuotteista ja kerromme lisää.

Asiantuntemusta ja tietoa – Module by Muotolevy

Module on Muotolevyn tuotemerkki. Muotolevyllä on yli 30 vuoden kokemus äänieristetyillä järjestelmäseinillä ja alakatoilla toteutettujen työympäristöjen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Vuosikymmenten ja tuhansien projektien kokemus sekä tiivis yhteistyö arkkitehtien, rakentajien sekä tilojen käyttäjien kanssa ovat muodostaneet Muotolevylle syvää asiantuntemusta ja tietoa modernin työympäristöjen haasteista sekä niiden vaikutuksista työnteon tehokkuuteen ja työtyytyväisyyteen.

Muotolevyn asiantuntemusta ja tietoa hyödyntämällä Module-vetäytymistilat on valmistettu tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus ja puitteet tehokkaaseen työntekoon.

Lähde: https://modulesolutions.fi