Module-vetäytymistilat - Hinnat alkaen 6200,-

Module-vetäytymistilat - Hinnat alkaen 6200,-

AJ Tuotteet toimii Muotolevyn Module-tuotemerkin jällenmyyjänä. Module-vetäytymistilat mahdollistavat tehokkaan työnteon, yhteistyön ja keskittymisen myös haastavissa avo- ja monitilatoimistoissa. AJ:n näyttelytilasta Espoossa Sinimäentiellä löytyy Module Team. Tervetuloa tutustumaan!
Module-vetäytymistiloissa yhdistyy suomalainen muotoilu ja vankka kokemus työympäristöjen toteuttamisesta. Tuotteet edesauttavat tehokasta työntekoa, yhteistyötä ja keskittymistä. Ne tarjoavat äänieristetyn ja viihtyisän ympäristön, jossa voi rauhassa keskittyä työtehtäviin hektisemmässäkin työympäristössä.

.

Muotolevy Oy:n Module-vetäytymistilojen esittelyvideo

Module-vetäytymistilojen esittelyvideo (kieli englanti).

Module-vetäytymistilojen ominaisuuksia

Module-tuotteita voi käyttää esimerkiksi puhelinkoppina, hiljaisena työtilana, neuvottelutilana, lepotilana, keskusteluhuoneena tai koodauskoppina. Module-tuotteiden hyötyjä ovat muun muassa:
.
Hyvä äänieristys: Tehokas äänieristys hiljentää niin avokonttorin kuin aulatilojenkin taustaäänet.

Vinot seinäpinnat: Vinot seinäpinnat luovat akustisesti miellyttävät olosuhteet työntekoon.

Tehokas ilmanvaihto: Tehokas ilmanvaihto varmistaa raikkaan ilman koko päiväksi.

Epäsuora valaistus: Epäsuora valaistus on suunniteltu häikäisemättömäksi, jotta tilassa on hyvä tehdä töitä.

Räätälöintimahdollisuus: Module-vetäytymistiloista on saatavana eri kokoja, rakenteita ja värivaihtoehtoja.
Vetäytymistilat ovat siten kätevä ratkaisu avoimen työtilan työrauhan parantamiseen. Jo yksi vetäytymistila toimistossa voi vähentää hälyä. Alla voit lukea eri tuotevaihtoehdoista: Module Solosta, Duosta ja Teamistä sekä Modulen hygieniamalleista hDuo ja hTeam.

Module Solo, Duo ja Team on testattu ISO 23351-1:2020 -standardin mukaisesti.
.

Module Solo - yksityisyyttä ja keskittymisrauhaa puhelinkeskusteluihin

Module Solo mahdollistaa keskittymisen hektisimmässäkin ympäristössä. Koon puolesta Solo sopii hyvin esimerkiksi yhden henkilön puhelinkeskusteluun, Skype-palaveriin tai ongelmanratkaisu- ja kirjoitustehtäviin.

Solon ulkomitat ovat: l 1000 x k 2230 x s 1000 mm. Sisämitat ovat: l 927 x k 2004 x s 830 mm.
Puhelinkoppi on siirrettävissä koottuna. Se voidaan myös purkaa ja koota uudelleen. Puuovi tai lasiaukollinen ovi. ABLOY ACTIVE -ovenkahvat, joiden antimikrobinen pinnoita tuhoaa haitalliset mikrobit. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista saat projektipalvelustamme.
.

Module Duo - työrauhaa keskittymistä vaativiin tehtäviin, parityöskentelyyn sekä videopalavereihin

Module Duo on rauhallinen kohtaamistila, joka sulkee häiriöäänet ulkopuolelleen. Duo sopii esimerkiksi tehokkaaseen pikapalaveriin työkaverin kanssa, videoneuvotteluun tai itsenäiseen työntekoon.

Duo ulkomitat ovat: l 2410 x k 2230 x s 1300 mm. Sisämitat ovat: l 2050 x k 2004 x s 1236 mm.
Puhelinkoppi on siirrettävissä koottuna. Se voidaan myös purkaa ja koota uudelleen. Puuovi. ABLOY ACTIVE -ovenkahvat, joiden antimikrobinen pinnoita tuhoaa haitalliset mikrobit. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista saat projektipalvelustamme.
.

Module Team - tehokkaasti äänieristetty kokoustila 2-4 osallistujalle

Module Team tarjoaa rauhalliset ja miellyttävät puitteet hyvien päätösten tekemiseen. Team on suunniteltu tehokkaita 2-4 osallistujan kokouksia varten.

Teamin ulkomitat ovat: l 2410 x k 2230 mmx s 2550 mm. Sisämitat ovat: l 2050 x k 2004 x s 2486 mm.
Puhelinkoppi on siirrettävissä koottuna. Se voidaan myös purkaa ja koota uudelleen. Puuovi. ABLOY ACTIVE -ovenkahvat, joiden antimikrobinen pinnoita tuhoaa haitalliset mikrobit. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista saat projektipalvelustamme.

Modulen hygieniamallisto

Module-hygieniamalliston vetäytymistilat on varustettu automaattisella UV-C-desinfiointijärjestelmällä, joka tuhoaa viidessä minuutissa 99,9 % viruksista ja bakteereista. Lisäksi tiloissa on ABLOY ACTIVE -ovenkahvat, joiden antimikrobinen pinnoite tuhoaa jopa 99,99 % haitallisista mikrobeista ja on 100 % ihoystävällinen.

Tilan ilmavirtaus on laminaarinen, joka painaa esimerkiksi aivastuksen ja hengityksen kautta tilaan erittyvät mahdolliset viruksia sisältävät aerosolit nopeasti lattiatasoon. Tämä vähentää olennaisesti virus- ja bakteeritartuntojen riskiä.

Hygienimalliston tuotteilla voit lisätä työympäristön turvallisuutta ehkäisemällä tautien leviämistä työpaikalla ja mahdollistamalla siten sairauspoissaolojen vähentymisen. Hygieniamallistoon kuuluu hDuo- ja hTeam-mallit.
.
Yksityiskohta Module-vetäytysmistilan katosta.
Valitse katon väriksi vaalean- tai tummanharmaa.
Yksityiskohta puhelinkopista Module Duo
Yksityiskohta puhelinkopista Module Duo.

Module-vetäytymistilat räätälöitävissä omaan tarpeeseen

Kaikkiin Module-vetäytymistiloihin kuuluu ilmanvaihto, valaistus, pistorasiat ja usb-liitännät. Tilojen räätälöintimahdollisuuksien avulla viimeistelet vetäytymistilan tarpeen mukaiseksi. Valitse tilan koko, rakenne, ulko- ja sisävärit sekä kalusteet. Umpiseinät tarjoavat yksityisyyttä, lasiseinät tekevät tilasta avaran ja valoisan.

Ulkopintojen värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta, tammi/valkoinen tai tammi/musta. Sisäseinän ja -katon värivaihtoehdot ovat vaaleanharmaa tai tummanharmaa.

Kiinnostuitko tuotteista?

Ota yhteyttä projektipalveluumme, niin teemme mielellämme tarjouksen tuotteista ja kerromme lisää.

Asiantuntemusta ja tietoa – Module by Muotolevy

Module on Muotolevyn tuotemerkki. Muotolevyllä on yli 30 vuoden kokemus äänieristetyillä järjestelmäseinillä ja alakatoilla toteutettujen työympäristöjen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Vuosikymmenten ja tuhansien projektien kokemus sekä tiivis yhteistyö arkkitehtien, rakentajien sekä tilojen käyttäjien kanssa ovat muodostaneet Muotolevylle syvää asiantuntemusta ja tietoa modernin työympäristöjen haasteista sekä niiden vaikutuksista työnteon tehokkuuteen ja työtyytyväisyyteen.

Muotolevyn asiantuntemusta ja tietoa hyödyntämällä Module-vetäytymistilat on valmistettu tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus ja puitteet tehokkaaseen työntekoon.

Lähde: https://modulesolutions.fi
Me AJ:lla autamme sinua aina tarvittaessa työtilan kalustamisessa oman liiketoimintasi asettamien tarpeiden mukaisesti. Ole meihin yhteydessä, jos haluat kysyä esimerkiksi verhoiluvalinnoista, tarvitset inspiraatiota tai tahdot tietää, mitkä vaihtoehdot olisivat parhaita toimitilaasi. Me autamme mielellämme.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Klikkaamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tietosuojakäytännön.