Toimistokalusteet ja neuvotteluhuoneen kalusteet

Ergonomiset kalusteet toimistoon

AJ Tuotteilla on toimiva valikoima laadukkaita toimistokalusteita ja -tarvikkeita kaikentyyppisille työpaikoille. Valikoimastamme löytyy kalusteita suuriin toimistoihin, avokonttoreihin sekä pienempiin toimistoihin tai kotikonttoreihin. Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen tuotteisiimme tai valikoimaamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähettää meille toimistoaikojen puitteissa pikaviestejä chat-ikkunan kautta.

Toimistokalusteet ja ergonomia

Ergonomiset toimistokalusteet lisäävät työntekijöiden hyvinvointia. Suosittelemme erityisesti sähköpöytiä, työtuoleja, tasapainotuoleja ja satulatuoleja, jotka on helppo säätää jokaiselle käyttäjälle sopivaksi. Seisomatyötä tekevillä ergonominen seisontamatto vähentää rasitusta. Istumatyötä tekevien jalkojen rasitusta voidaan lieventää jalkatuella.

Konttorikalusteet ja akustiikka

Modernissa avotoimistossa informaatio ja ajatukset kulkevat vapaasti. Ääniympäristöä voidaan parantaa toimistokalustevalikoimamme ääntä vaimentavilla seinäkkeillä, pöytäsermeillä ja akustiikkapaneeleilla.

Modernit toimistokalusteet ja säilytys

Toimivat säilytystilat ovat tärkeitä jokaisessa toimistossa. Toimiston koosta riippumatta säilytystilojen maksimoinnin on oltava helppoa. AJ Tuotteet tarjoaa tarpeiden mukaisia säilytysratkaisuja. Meillä on suuria toimistokaappeja, kirjahyllyjä, arkistohyllyjä, riippukansiokaappeja sekä postinlajittelukaappeja. Jos työpaikkasi tilat ovat ahtaat, liukuovikaapit ovat toimiva ratkaisu. Niiden avaaminen ja sulkeminen ei vaadi lisätilaa ja voit samalla piilottaa ja lukita niiden sisään tärkeitä asiakirjoja ja henkilökohtaisia tavaroita. Muistathan myös laatikostomme ja sivukaappimme, jotka sopivat erityisen hyvin avokonttoreihin.

Design toimistokalusteet netistä

Verkkokaupastamme saat kaikki tarvitsemasi toimistokalusteet. Me olemme toimistokalusteiden kokonaistoimittaja ja huolehdimme tarvittaessa myös kuljetuksesta ja toimistokalusteiden asennuksesta. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua parhaan ratkaisun löytämiseksi.