Mix-hyllyjärjestelmä mukautuu moniin tarpeisiin

Mix on monien mahdollisuuksien hyllyjärjestelmä, joka mukautuu eri tarpeisiin. Se on hyvä valinta esimerkiksi korjaamoon, varastoon ja toimistoon. Osien eri korkeudet, leveydet ja syvyydet mahdollistavat tehokkaan tilankäytön. Suunnittele toimiva kokonaisuus, ja muunna säilytystila sopivaksi lisätarvikkeiden avulla.

Mix on hyllyjärjestelmä, jolla voi rakentaa niin avointa kuin suljettua säilytystilaa - tai näiden yhdistelmiä. Mix on helppo asentaa, muuttaa ja laajentaa tarpeen mukaan. Kaikki osat ja tarvikkeet on tehty joko jauhemaalatusta tai galvanoidusta teräslevystä.

Neljä korkeutta, leveyttä ja syvyyttä

Perusosa, jossa on kaksi avointa päätyä, on Mix -hyllyjärjestelmän lähtökohta. Perusosassa on valittavana neljä eri korkeutta, leveyttä ja syvyyttä. Laajenna perusosa jatko-osilla ja lisää tarvikkeita tarpeen mukaan. Jatko-osat säästävät tilaa, sillä niiden toinen pääty liitetään suoraan edelliseen hyllyyn. Koska hyllysta on runsaasti eri kokoja, sen voi räätälöidä varastointitilan mukaan.

Rakenna avoin säilytyshylly

Avoimen säilytyshyllyn, jossa tavarat ovat näkyvillä ja helposti otettavissa, saat avoimilla päädyillä ja avoimilla hyllytasoilla. Käytä välijakajia, niin järjestys säilyy hyvänä. Reunalistat estävät tarvittaessa tavaroita tippumasta.

Yhdistele avointa ja suljettua säilytystilaa

Hanki umpipäädyt ja taustalevyt, kun tarviset osittain suljetun varastohyllyn. Avoimille hyllytasoille voi laittaa suuremmat ja jatkuvassa käytössä olevat tavarat. Laatikot sopivat pienemmille tavaroille. Lisää laatikoihin tarvittaessa laatikon jakajat.

Räätälöi turvallinen ja suljettu säilytysratkaisu

Suljetun säilytysratkaisun saa valitsemalla hyllyyn oviparin yhdessä umpipäätyjen ja taustalevyjen kanssa. Ovissa on lukittava kahva ja mukana tulee kaksi avainta. Tämä on käytännöllinen ratkaisu turvalliseen säilytykseen niin varastossa kuin toimistossa.

Joustavaa tilankäyttöä

Saat Mix -hyllyjärjestelmäsi optimaalisesti käyttöön siirrettävillä hyllytasoilla. Niitä voi siirtää 50 mm välein oman tarpeen mukaan. Lisähyllytasoja löytyy yhden tai viiden pakkauksissa.

Lisätietoa Mix -hyllyjärjestelmästä

Mix -hyllyjärjestelmä >>
Kaikki varastohyllyt >>


Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.